Известие

Collapse
No announcement yet.

моторче за парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• моторче за парното

Колеги, някой знае ли моторчетата за парното, под жабката на вътрешния фейс и преди това дали са еднакви?

Първоначално публикувано от georgi_pg Покажи съобщение
    Колеги, някой знае ли моторчетата за парното, под жабката на вътрешния фейс и преди това дали са еднакви?
    Въпросът е - двузонов климатроник или не. Тези на двузоновия са 4 модела и са различни от тези на еднозоновия
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Въпросът е - двузонов климатроник или не. Тези на двузоновия са 4 модела и са различни от тези на еднозоновия
      Двузонов е колега, а това с четирите модела ме разби...Ще го сваля и с него ще търся втора ръка. Бях намерил едно, не стана и го върнах, явно е било от еднозонов. Моторчетата са капсоловани и мисля не се ремонтират. Кофти пролем...

Comment

Двузонов е колега, а това с четирите модела ме разби...Ще го сваля и с него ще търся втора ръка. Бях намерил едно, не стана и го върнах, явно е било от еднозонов. Моторчетата са капсоловани и мисля не се ремонтират. Кофти пролем...
        Не се разбивай, така е. Търси точно същото или комплект. И след това ако не работи като хората - само в представителен сервиз. Аз го изпитах на гърба си това. Колегата 136 (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=1801) знам, че ги има и ги продава
        Last edited by NightRider; d.m.y г., 03:19.
        156 1.8TS 16V (01.2001)
        0879369082

Comment

колега сигурен ли си че ти е заминал вентилатора. След като го свалиш му подай 12V дирекно от акумулатор. Мислех че е изгорял, но небеше. Управлението му- еднозонов климатик.

Comment

Първоначално публикувано от ilya75 Покажи съобщение
            колега сигурен ли си че ти е заминал вентилатора. След като го свалиш му подай 12V дирекно от акумулатор. Мислех че е изгорял, но небеше. Управлението му- еднозонов климатик.
            Колега четеш ли? Двузонов климатроник, никъде не пише "не ми духа" или от сорта та да е вентилаторът
            156 1.8TS 16V (01.2001)
            0879369082

Comment

Колега четеш ли? Двузонов климатроник, никъде не пише "не ми духа" или от сорта та да е вентилаторът
              извинявам се колега грешката е моя

Comment

Проблемът при мен е следния: Вентилаторът / моторчето под жабката/ издава шум-стърже като работи. Иначе си върти. Отваря го едно майсторче, каза че четките са му много добре. Обаче не е посмял да свали перката, за да не го счупи. Капсолован е. Поради това искам да го сменя и се интересувам дали този вентилатор-моторче на вътрешния фейс е еднакъв с този преди това...

Comment

Проблемът при мен е следния: Вентилаторът / моторчето под жабката/ издава шум-стърже като работи. Иначе си върти. Отваря го едно майсторче, каза че четките са му много добре. Обаче не е посмял да свали перката, за да не го счупи. Капсолован е. Поради това искам да го сменя и се интересувам дали този вентилатор-моторче на вътрешния фейс е еднакъв с този преди това...
                  Да, (този път си конкретен)
                  156 1.8TS 16V (01.2001)
                  0879369082

Comment

Да, (този път си конкретен)
                    Извинявам се на всички, бях неточен и ви подведох...Зададох този въпрос дали са еднакви вентилаторите, защото майстора, който го отваря ми каза, че моя бил по различен. Което ми се стори странно,но все пак...

Comment

Working...
                    X